HUNDkultur

Beteendeutredning på distans

med hänsyn till hund & ägare

Det kan finnas många orsaker till att hundens beteende blir problematiska för oss hundägare. För hunden är det ett sätt att uttrycka sig, ett sätt att förmedla sin känsla, ett sätt att göra av med sin frustration, ett sätt att göra av med sin energi eller kanske hunden bara stänger ner och behåller allt inom sig.

Vissa problembeteenden är mer komplexa än andra. Vissa kräver att vi gräver djupare för att hitta orsaken till problembeteendet.

En beteendeutredning på distans börjar med att ni svarar på frågor om er hund och er hunds vardag på mail. Jag kontaktar er om jag behöver ytterligare information. Jag gör ett träningsprogram i två steg baserat på svaren på frågorna. Ni får gärna skicka filmer för att komplettera. Ibland är det lättare än att beskriva med ord.

Det ingår två telefonsamtal. Jag kommer att finnas som stöd via mail, meddelanden och bokad telefontid under två månader.

För att boka utredning på distans, skicka mail till asa@hundkultur.nu Beskriv kort problemet, ras/raser, ålder och ert namn och telefonnummer.

PRIS: 2500:- inkl. moms


  • #beteendeutredning
  • #hundpsykolog
  • #distans