HUNDkultur

Relationsperspektivet 

Bli ett team tillsammans med din hund

Kursen riktar sig till dig som vill lägga grunden till en bra relation, till dig som vill förbättra er relation och till dig som vill vårda er relation. Det är en lättsam, lekfull och inspirerande kurs. Där målet är att ni ska lära känna varandra bättre och bygga upp en stark tillit och ett förtroende för varandra.

Relationsperspektivet börjar från början för att vi ska förstå vår bästa vän bättre. Vad var det som förde oss samman från början? Vad var det som gjorde att vargen blev hund? Häng med på en lång och intressant resa som ger svaret vad hunden vill ha ut i vår relation idag.

Kursen är helt online-baserad, så du gör i din egen takt i lugn och ro hemma eller vart du än är. Kursen startar den 1 juni och pågår under hela juni, i en sluten Facebook-grupp. Kursen innehåller föreläsningar, texter, uppgifter och övningar. I gruppen får du gärna dela med dig av din egen träning, dina upplevelser och funderingar. Syftet är att skapa en trygg plats att prata och ventilera om vår relation  med hunden. Jag finns där och svarar på frågor. Du har tillgång till kursen i 6 månader, så det är gott om tid.

När: 1 - 30 september

Pris: 750:-

  • #relationsperspektivet
  • #online
  • #vårbästavän